maandag 15 december 2008

ding#18: boekenkastje vullen is leuk!

lekker zitten puzzelen met mijn boekenkast/librarything. Maar hoe krijg ik nou toch die link op mijn blog? Mmmmmm, ik ga eerst eens lekker koken (burrito's!) en dan verder knutselen.

3 opmerkingen:

oud ding zei

Lieve Oma,
fijn dat ik je ook eens kan helpen: Ik heb mijn bibliotheek als gadget in de kantlijn van mijn blog geplaatst door naar 'aanpassen'te gaan in mijn blog en een gadget toe te voegen> kies voor HTML/Javascript > vul je HTML code van LibraryThing in.
Die HTML code vind je via 'mijn startpagina' op Librarything (wel even inloggen natuurlijk)> blogwidget aanklikken (rechtsboven)> dan zie je je instellingen en rechts een voorbeeld inclusief HTML-code > even kopiƫren en plakken in je bloggadget. Of als je 'm niet in de kantlijn wil maar in je blogbericht over ding 18: Tekstblok van het bericht op HTML zetten en de code erin plakken.
Succes!

Unknown zei

Hoi Oma,

Ik heb bij je bericht over #14 een korte uitleg gegeven. Kijk even of je hiermee uit de voeten kan.

Unknown zei

eindelijk kan ik weer eens naar mijn groepie kijken-sorry jongens ik ben erg asociaal geweest maar het leven loopt me momenteel een beetje over de schoenen-ik ben zwaar verrast over wat iedereen gedaan heeft ,hier is de wet van de niet bedoelde maar toch remmende voorsprong toch zichtbaar. Chapeau !