woensdag 3 december 2008

ding # 15



Oma heeft alles gelezen en bekeken maar niet geluisterd. Toch redelijk essentieel bij dit onderdeel, wat u zegt! Hoe doen andere mensen dat toch? Oma zit in de huiskamer en huisgenoten praten, kijken tv, telefoneren en als Oma dan een Podcast (of hupeldepup in Plain English/Youtube) wil luisteren is het gesis niet van de lucht. Geen audio via pc (of cd of radio) voor Oma.
Kan ze prima mee leven, alleen tot nu toe geen 23 dingen doen.
Misschien na 5 december als men verdiept is in de boeken die Sint gaf?
In de bieb speelt natuurlijk hetzelfde probleem - dus alleen communicatie van de bieb naar klanten thuis. En ja, de gemiste lezing nog te beluisteren via de biebwebsite: YES! Ik stem voor Raadhuisliterair! En mogen die dan een jaar of 15 blijven staan - tot Oma gepensioneerd is en eindelijk rustig achter dubbelglas met geraniums zit?

4 opmerkingen:

Sonny zei

hahahaha die oma :D

Je kan trouwens oordopjes in laptop of PC steken, nouja niet de oordopjes natuurlijk die steek je in beide oren, het stekkertje steek je in laptop of PC, heb ik ook gedaan na het sissen der familieleden

Ineke Kielema zei

Je kan ook oordopjes voor sinterklaas aan je familieleden geven, kun jij lekker een podcastje luisteren

oma kaat zei

dank voor de suggesties!

Unknown zei

Ondanks dat je nog niet hebt kunnen luisteren ben je wel leuke bibliotheek-achtige podcasts tegen gekomen? Of inspiratie voor een eigen bibliotheek-Hilversum podcast?