donderdag 22 januari 2009

tussendoortje, met het oog op de finish vlag

Kunnen we geen gezamelijk bieb-personeelsblog maken waarin we elkaar op de hoogte houden van leuke site's/ervaringen etc. Dit naar aanleiding van Inekebiblios en Miepmeij en Leeslientje en alle anderen die leuke links publiceren - zowel bieb- als niet biebgerelateerd. Een soort berichtenbord maar dan wat ruimer? Dit om mogelijke ontwenningsverschijnselen te voorkomen ....

6 opmerkingen:

bijnasarah zei

Helemaal mee eens, ik val in een digitaal gat zonder 23 dingen!
Al is het alleen maar om elkaar wat leuke tips van sites en gadgets te geven. Met hier en daar een aardig bieb-filmpje of zo.
Wie verzint er een mooie blognaam?

Unknown zei

Lijkt mij helemaal niet gek, nu we aan het eind zijn gekomen van 23 dingen. Zo blijven we elkaar op de hoogte houden en tips geven, die onze kennis op peil houden en daar doen onze leners weer hun voordeel mee.

marja zei

Ja lijkt me leuk, want zoals lientje al zei, dan vallen we in een gat, maar wel graag op een iets lager pitje, maar er zijn zoveel leuke dingen om weer eens naar op te pakken en wat meer aandacht aan te besteden en dan maar te hopen op je 'nieuwe' leptopje.

Unknown zei

ja, ik ben er ook voor ! En ik hoop dat alle blogs nog even zichtbaar blijven na februari, want ik wil ze allemaal nog lezen ,ik kom er nu niet aan toe ,maar de paar dingetjes die ik heb gezien vind ik vaak toch de moeite waard om te weten over iedereen

Unknown zei

Leuk plan Oma! Wordt het dan een afgesloten of open blog? (zodat ik af en toe nog stiekem mee kan kijken t.b.v mijn eigen ontwenningsverschijnselen ;o)

oud ding zei

Goed idee zeg! Kan nog tot veel leuke dingen leiden, lijkt mij!