donderdag 15 januari 2009

ding 20 Help: het is YONI !!

Last FM, nou zeker weten dat het 1e en laatste keer was: ingelogd met 23dingen account, geprobeerd een favo track af te spelen en HELP: Oma hoorde opeens Yoni Mitchell uit haar luidsprekertjes komen! Arme luidsprekertjes, dat wilde Oma ze helemaal niet aandoen! Nee, Oma was al geen popmuziek liefhebster en zal het met deze site ook zeker niet worden. Onoverzichtelijk en eigenzinnig: precies wat ik niet wil van een site. Als er eigenzinnig moet worden gedaan, dan doet Oma dat zelf wel.
Gelukkig zijn er veel collega's die helemaal blij zijn met dit fenomeen kennis gemaakt te hebben. Ook hierbij geldt: als het ding het doet, is het goed! Maar anders ... Heel gefrustreerd kun je als gebruiker raken van alle lekkers op de snoeptafel die automatisering voor ons uitstalt. En die dan niet blijken te werken. Zoals daar zijn laptops, luidsprekers of ..... games. Vrijdagmorgen nog gezien in de bieb: een mogelijk geinteresseerde tiener die tegen de auto-game stoel aan begint te schoppen omdat dat spel het alweer niet blijkt te doen. Oma kon zooo helemaal met hem meevoelen.

1 opmerking:

Unknown zei

Er zitten nog veel meer muziekgenres in Last.fm dan alleen popmuziek. Ik heb net naar Bach-radio zitten luisteren en ben nu over geschakeld naar Braziliaanse muziek (swinging!). Toch nog even een poging wagen?